fbpx

Hvordan kan jeg hjælpe dig?

Du vil i et forløb med mig, komme igennem både en screening og en samtale, så vi sammen får lagt den helt rigtige plan til dig. Jeg sørger for, at du vil blive grundigt instrueret i alle øvelser og planer, så du føler dig helt sikker, og ikke er i tvivl om noget under hele forløbet.

Om du søger et varigt vægttab, at opbygge muskler, eller at få et godt helbred med mere overskud i hverdagen, så kan jeg hjælpe dig. Jeg sørger for at du får en forståelse for hvad træning og kost er, og hvordan du får det kombineret med netop din hverdag.

Om mig

Mit navn er Steffen Gildberg og jeg er personlig træner og coach. Til daglig arbejder jeg med at lave varige livstilsændringer til den almene dansker. Med mange års erfaring inden for fitness og styrketræning,- ved jeg på egen krop, hvor vigtigt det er at have en sund og aktiv livsstil. Der findes ikke noget bedre end at have den energi og det overskud i hverdagen, som jeg mener alle burde have. At være stærk i egen krop er min topprioritet.

Jeg har stort fokus på adfærdsmønstre og vaneændring. Hele mit forløb vil afspejle denne tilgang, da jeg har erfaret, at netop dette er altafgørende for opretholdelsen af en livsstilsændring.

Mine specialer

Fedtreduktion

Styrkefremgang

Motivation & Coaching

Sprog

Dansk

Engelsk

Mine udannelser

i

EHFA certificeret personlig træner v/Fitness Institute

i

EHFA certificeret fitnessinstruktør v/Fitness Institute

i

Kost- og vanecoach v/FW PT Academy – Morten Elsøe

i

Certificeret Mobility Instructor v/FW PT Academy – Poul Haacker

Hvis du er i tvivl om noget? så lad mig ringe dig op!

Hvis du er i tvivl om noget? så lad mig ringe dig op!

FIND OS

Møller Eriksensvej 2
5690 Tommerup
Danmark

CVR: 38211439

KONTAKT

E-mail: info@gildbergfitness.dk

Telefon: +45 23 11 22 55