fbpx


Jeg havde længe gået og overvejet personlig træning, men valgte at vente lidt da jeg synes det var mange penge. Jeg blev så alligevel fristet til at prøvede det, da jeg mødte Steffen i Fitness World, hvor jeg købte 12 klip i forbindelse med et Black Friday tilbud. Jeg blev fuldstændig fanget af træningen og endte med at købe yderligere 50 klip. Personlig træning har været en af de bedste gaver jeg har givet mig selv og jeg har nydt hvert et step på vejen. Jeg startede op på træningen med et ønske om at tabe mig samt at styrke min krop. Steffen tilrettelagde et program præcis efter mine behov og har hele vejen igennem lyttet til hvad jeg fortrækker i min træning.
Han ved hvornår han har kunne presse og udfordre mig og sørger for at jeg altid har fået det maksimale ud af min træning. Han har været god til at komme med ros og jeg har altid formået at gå hjem fra træningen høj af selvtillid.
Jeg startede hos Steffen i december og jeg har rykket mig rigtig langt træningsmæssig på den tid, derudover har jeg opnået opnåede min drømme vægt. Energien er i top og jeg ser altid frem til min næste personlige trænings sektion med Steffen. Anbefales kan han i hvert fald, hvor der er en vilje er der en vej og ja der skal knokles, men det er det hele værd.
Camilla Greve Gregersen


Jeg har trænet med Steffen i 6 måneder, og har siden opstart fået meget mere energi og overskud, både til dagligt og mine træninger. Endnu bedre er også at min nakke og lændesmerter er næsten væk.
Steffen er den bedste personlige træner man kan få. Han gør rigtig meget ud af at vise og lære de rigtige teknikker,så skader undgås, samt hvor vigtigt det er at holde dine pauser. Jeg glæder mig til hver træning og mødes med det største smil og kram når jeg kommer til træningen. Vores træninger er altid sjove og udfordrende, han finder altid på noget nyt og spændende. Steffen har samtidig humor og en dejlig behagelig tilgang til tingene, som gør det hele meget sjovere. Han er rigtig god til at motivere og rose en, så man lige giver den lidt ekstra. Som kostcach , er Steffen rigtig god , vi har nogle rigtige gode samtaler omkring kost, jeg er rigtig glad for hans holdning til at man gerne må nyde det sjove mad når man får det. Så længe du bare tænker over mængden af det du spiser.
Et forløb med Steffen er uden tvivl den bedste inverstering jeg nogensinde har gjort, og kan kun give den bedste anbefaling, hvad enten man ønsker en varig ændring i livsstil som mig, eller om man lige har brug for hjælp til at komme i gang .
Dorthe Malene Nielsen


Kan kun give mine varmeste anbefalinger omkring Steffen. Han er utrolig dygtig og han har hjulpet mig med et kanon program som virkelig giver rasultater ???? Nicolai Glue Nielsen


Jeg har haft et super trygt og givende forløb med den kompetente Steffen, som er så ægte og naturlig i sin måde at være på.
Smilende og givende. Hans viden og vejledning er i top.
Han forstår at se mennesket og ens psyke. Hvad og hvilken træning kan man lykkes med som den man nu engang er, og hvad fungere og hvad gør ikke.
Det er så rart at træne med Steffen.
Jeg er fan!! Tricia Lund Hansen


Han gør det bare rigtig godt og er god til at sætte sig ind i de problemer man nu må have . Simon Henriksen

OPNÅ NY LIVSGLÆDE

FIND OS

Møller Eriksensvej 2
5690 Tommerup
Danmark

CVR: 38211439

KONTAKT

E-mail: info@gildbergfitness.dk

Telefon: +45 23 11 22 55